نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت امورخارجه ،'رامین میهمانپرست' دوشنبه شب با رد ادعاهای رژیم صهیونیستی در خصوص دخالت ایران در حمله به دیپلماتهای آن رژیم در دهلی نو و تفلیس، تاكید كرد: از دیدگاه ما اصولا رژیم صهیونیستی و حامیانش متهم اصلی حوادث تروریستی بوده و انتساب حوادث اخیر به جمهوری اسلامی ایران كاملا بی پایه

و اساس می باشد.

وی افزود: بنظر می رسد حوادث مشكوك اخیر توسط مسوولان رژیم صهیونیستی طراحی و با هدف مخدوش كردن چهره جمهوری اسلامی ایران به مرحله اجرا در آمده است.

میهمانپرست تصریح كرد: چنانچه رژیم صهیونیستی و حامیان آن با اینگونه اقدامات تروریستی و سناریو سازی بدنبال ماجراجویی و اجرای افكار خطرناكی هستند، باید بدانند كه هرگونه اقدام نسنجیده و نابخردانه واكنشی پشیمان كننده درپی خواهد داشت.

مهمانپرست با تاكید بر اینكه جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین قربانی همواره اقدامات تروریستی را محكوم كرده است، فتنه اخیر رژیم صهیونیستی را تلاشی بی ثمر برای انحراف افكار عمومی از اقدامات تروریستی این رژیم از جمله در سرزمین های اشغالی و ترور دانشمندان ایرانی توصیف كرد.

وی همچنین حمایت برخی كشورهای غربی از اقدامات رژیم صهیونیستی و خارج كردن نام برخی گروهها از فهرست گروههای تروریستی را محكوم كرده و این امر را موجب ترویج و تقویت تروریسم در جهان خواند.

** شبد ** 1528 ** 3404



:: برچسب‌ها: فیلم , باغ وحش ,
:: بازدید از این مطلب : 547
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، 'علی دیواندری' روز دوشنبه در همایش شركت های برتر ایران با اشاره به این كه در كشور ما كمبود منابع مالی وجود ندارد، افزود: یكی از مشكلات اصلی در بحث تامین مالی، وجود مدل های قدیمی مدیریت مالی در بنگاه های اقتصادی است.

وی تاسیس مركز خدمات مالی در كنار سازمان مدیریت صنعتی را از راهكارهای موثر در ایجاد مدیریت مالی عنوان كرد و گفت: توسعه این مركز به طرح مدل های جدید در تامین مالی كمك می كند.

مدیر عامل بانك ملت افزود: در كشورهای پیشرفته وظایف بانك ها از سپرده گیری و ارائه تسهیلات فراتر رفته و ارائه مدل های جدید كسب و كار و هدایت سرمایه گذاران به سمت سرمایه گذاری صنعتی در دستور كار بانك ها قرار گرفته است.

وی خاطر نشان كرد: هر چند تاسیس مركز خدمات مالی به زودی نمی تواند به حل تمام مشكلات تامین مالی كمك كند، اما با حمایت بانك مركزی و سازمان بورس و در راستای توسعه چنین مراكزی در كشور می توان از توانایی ها و امكانات داخلی در جهت تامین مالی بنگاه های صنعتی كمك گرفت كه در آینده نزدیك رشد اقتصادی كشور را به دنبال دارد.

وی اظهار داشت: تامین مالی از اصلی ترین مسائل صنعت و تولید محسوب می شود كه تحقق این امر به طرح مدل های جدید مدیریت مالی نیاز دارد.

دیواندری افزود: كشور ما هم اكنون توانایی های خوبی برای رشد صنعت و كسب و كار دارد، چرا كه اقتصاد ما در بین اقتصادهای بزرگ جهان در جایگاه مناسبی قرار گرفته و بر اساس گزارش 'آی ام اس' اقتصاد ایران هفدهمین قدرت اقتصادی دنیا محسوب می شود.

وی افزود: با توجه به توانایی های بالایی كه در بخش مدیریت مالی و تامین مالی بنگاه های صنعتی در كشور وجود دارد، اقتصاد ایران در آینده نزدیك جزء 11 كشور برتر دنیا قرار می گیرد.

اقتصام**3917**1594



:: برچسب‌ها: برلین , آسمان , سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 686
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، نمایشگاه فن بازار اختراعات و نو آوری های بسیج علمی كشور با اولویت اصلاح الگوی مصرف تا روز 28 بهمن ماه جاری در دهكده مقاومت تهران برای بازدید عموم مردم و كارآفرینان درحوزه های مختلف علمی دایر است.

براساس این گزارش، عرضه فناوری ها و محصولات موثر در بهینه سازی مصرف انرژی ( سوخت، برق، آب، گاز ) و زمینه سازی برای تولید ثروت از محصولات دانش بنیان، تسهیل ارتباط بین عرضه كنندگان فناوری و متقاضیان صادرات و حضور در بازارهای بین المللی از مهم ترین رویكردهای نمایشگاه فن بازار اختراعات و نو آوری های بسیج علمی كشور است.

**دستاوردهای علمی و پژوهشی ایران زبانزد جهانیان است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: امروزه دستاوردهای جوانان و دانشمندان جمهوری اسلامی ایران در آن سوی مرزها زبانزد جهانیان و صاحب نظران حوزه های علم و فناوری است.

' لاله افتخاری ' افزود: همه صاحب نظران و اهل فن در حوزه های مختلف علمی از كشورهای مختلف دنیا از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران یاد می كنند و آنها را سرلوحه كار خود قرار داده اند.

وی با بیان اینكه دشمن می خواهد با ابزارهای مختلف بركشورهای اسلامی غلبه كند گفت: این درحالی است كه موفقیت های روز افزون دانشمندان ایرانی در عرصه علمی و فرهنگی دل دشمنان را لرزانده و توطئه های آنان را نقش بر آب می كند.

افتخاری با بیان اینكه دست یابی جوانان و دانشمندان ایرانی به پیشرفت های نوین علمی در كشور، باعث غرور ملی شده است گفت: این موضوع باعث شده تا ملت ایران با سربلندی و افتخار و دستانی مملو از علم و اندیشه، مقابل ابرقدرت ها ایستادگی كند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خطاب به كارآفرینان و مخترعان حاضر درنمایشگاه فن بازاربسیج علمی كشور گفت: مجلس شورای اسلامی آمادگی هر گونه همكاری با نو آوران و مخترعان را دارد و مسائل و مشكلات این قشر را مورد رصد و بررسی قرار می دهد.

در پایان این مراسم جمعی از مخترعان و غرفه داران به بیان مسائل و مشكلات خود در زمینه های علمی پرداختند.

اجتمام**9134**7029 ** 1569**



:: برچسب‌ها: ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 553
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
گیلانی و زرداری

طرح مجدد پرونده اتهامی علیه زرداری (چپ) باعث پیگرد قانونی گیلانی شده است

دیوان عالی پاکستان رسما نخست وزیر این کشور را به اهانت به دادگاه متهم کرده و زمینه محاکمه او را فراهم آورده است.

روز دوشنبه، ۲۴ بهمن (۱۳ فوریه)، یوسف رضا گیلانی، نخست وزیر پاکستان، در جلسه دیوان عالی، عالی ترین مرجع قضایی پاکستان حضور یافت و به دلیل خودداری از حکم دادگاه در مورد پیگرد قضایی آصف علی زرداری، رئیس جمهوری، رسما به اهانت به دادگاه متهم شد.

در جلسه روز دوشنبه، که با حضور هفت قاضی دیوان عالی تشکیل شد، رئیس دادگاه خطاب به یوسف رضا گیلانی گفت"شما عامدا رای این دادگاه را نادیده گرفته و در نتیجه، به اهانت به دادگاه متهم هستید و محاکمه خواهید شد."

آقای گیلانی در پاسخ به سئوال رئیس دادگاه در مورد قبول یا رد این اتهام، گفت که اتهام را نمی پذیرد.

به گزارش خبرنگار بخش فارسی بی بی سی در پاکستان، جلسه روز دوشنبه دیوان عالی کمتر از نیم ساعت به طول انجامید و قرار است روز ۱۶ فوریه، ادعانامه دادستان و مدارک مربوط به آن در اختیار قضات قرار گیرد و جلسه بعدی دادگاه در روز ۲۸ فوریه تشکیل شود.

آقای گیلانی پس از خاتمه این جلسه، از ساختمان دیوان عالی خارج شد در حالیکه گروهی از هواداران دولت در بیرون ساختمان تجمع کرده و به نفع او شعار می دادند.

پرونده اتهامی علیه نخست وزیر پاکستان به قانون فرمان عفو رئیس جمهوری وقت پاکستان در سال ۲۰۰۷ ارتباط دارد که با تصویب آن، پیگیری تعداد قابل توجهی پرونده های مربوط به اتهامات فساد مالی از جمله علیه شماری از سیاستمداران و مقامات سابق پاکستان متوقف شد.

این فرمان کوتاه مدتی قبل از کناره گیری ژنرال پرویز مشرف، رئیس جمهوری وقت پاکستان، و در تلاش برای برقراری آشتی ملی و ورود تعدادی از سیاستمداران سابق به صحنه فعالیت های سیاسی اتخاذ صادر شد.

آصف علی زرداری، همسر بی نظیر بوتو، نخست وزیر اسبق پاکستان و رهبر حزب مردم، از جمله کسانی بود که فرمان عفو شامل آنان شد.

آقای زرداری پس از ترور همسرش در جریان مبارزات انتخاباتی در ماه دسامبر سال ۲۰۰۷، وارد صحنه سیاست پاکستان شد و در حال حاضر سمت ریاست جمهوری را برعهده دارد.

پرونده اتهامی رئیس جمهوری

دیوان عالی در سال ۲۰۰۹ فرمان عفو آقای زرداری را کان لم یکن اعلام کرد و دستور پیگرد مجدد رئیس جمهوری به اتهام پولشویی با استفاده از حساب بانکی در سوئیس را صادر کرد.

اشفق پرویز کیانی رئیس ستاد نیروی زمینی و گیلانی

تصمیم دیوان عالی به طرح پرونده اتهامی علیه گیلانی با اختلاف بین دولت و ارتش همزمان بوده است

قضات دیوان عالی به نخست وزیر دستور دادند تا زمینه محاکمه آقای زرداری را صادر کند اما آقای گیلانی با استناد به اینکه رئیس جمهوری به عنوان رئیس کشور از مصونیت قانونی برخوردار است، از اجرای این حکم خودداری ورزیده است.

دیوان عالی خودداری نخست وزیر از اجرای حکم خود را اهانت به دادگاه دانسته که در قوانین پاکستان، یک جرم کیفری و قابل پیگرد قضایی محسوب می شود.

تصمیم دیوان عالی به پیگرد یوسف رضا گیلانی واکنش های متفاوتی را در پاکستان به دنبال داشته است به خصوص اینکه آغاز رسیدگی به این پرونده با گزارش هایی در مورد بروز اختلاف شدید بین دولت و ارتش همزمان بوده است.

طرفداران دولت گفته اند که اقدام دیوان عالی می تواند به منزله جهتگیری در یک درگیری سیاسی محسوب شود و وجهه این نهاد قضایی را خدشه دار کند.

به گفته آنان، تضعیف دولت می تواند به تقویت موضع نظامیان در صحنه سیاسی منجر شود و با توجه با سابقه دخالت نظامیان در سیاست، روند تحکیم دموکراسی در پاکستان را با مانع مواجه سازد.

در مقابل، مخالفان دولت پیگرد قضایی نخست وزیر را نشانه استقلال و اقتدار دیوان عالی قلمداد کرده و گفته اند که پس از ضرباتی که حکومت نظامی سابق به اعتبار این نهاد وارد کرد، ابراز وجود آن در برابر نهادهای سیاسی مناسب و مفید است.

به گفته آنان، نهادهای قضایی باید بدون توجه به مسایل سیاسی به فعالیت خود ادامه دهند.

همچنین، برخی رسانه های پاکستان یادآور شده اند که استناد دولت به مصونیت قضایی رئیس جمهوری تنها می تواند آقای زرداری را برای مدتی از تعقیب قضایی محافظت کند و با پایان دوره ریاست جمهوری، طرح و پیگیری اتهامات موجود علیه او یه سادگی امکانپذیر است.



:: برچسب‌ها: تابستان , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'مجید نصیرپور' با ارزیابی مثبت عملكرد شورای نگهبان در این زمینه به 'خبرهای یك' ایرنا گفت: تاكنون تایید صلاحیت داوطلبان از تمام طیف ها و تفكرات مختلف را شاهد بوده ایم كه نشانگر بی طرفی شورای نگهبان در بررسی صلاحیت ها است.

عضو فراكسیون اقلیت مجلس هشتم ادامه داد: شورای نگهبان همواره تلاش داشته تا از ورود به منازعات سیاسی پرهیز كند و زمینه را برای حضور تفكرات مختلف سیاسی فراهم آورد.

عضو كمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان كرد: قطعا حضور افرادی پایبند به قانون اساسی می تواند مجلس كارآمد در عرصه قانونگذاری و نظارت را رقم بزند.

سیام**1053**2026



:: برچسب‌ها: آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 623
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

ایرنا دوشنبه به نقل از خبرگزاری كیودو از منابع 'كمسیون انرژی اتمی پاكستان' از اسلام آباد گزارش داد كه براساس قرارداد پیشنهادی چهار نیروگاه در كراچی بزرگترین شهر پاكستان، یك نیروگاه در 'سوكور' در ایالت 'سند'، و حداقل یك نیروگاه در 'چشمه' در جنوب ایالت 'پنجاب' احداث می شود.

این منبع رسمی كه نامش فاش نشده است گفت: طرح های قاطعانه ای داریم تا نیروگاه های هسته ای بیشتری با ظرفیت چهارهزار و 345 مگاوات تا سال 2023 بنا كنیم.

مترجمام/1533**1479



:: برچسب‌ها: ابرها , آبی , واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 581
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، 'مجتبی رحماندوست ' روز دوشنبه در نشست رسانه ای نویسندگان دعوت شده از كشورهای فلسطین ، سوریه ، لبنان و تركیه به چهارمین جشنواره داستان انقلاب با تبریك سالگرد پیروزی انقلاب گفت: برای نخستین بار در عرصه ادبیات داستانی از میهمانان خارجی دعوت شده است.

وی با یادآوری اینكه 'قصه نویس' در جهان كم نیست، گفت: قصه نویسانی كه معتقد به ادبیات مقاومت و آنچه كه به عنوان بیداری اسلامی شناخته می شود، باشند؛ خیلی زیاد نیست.

رحماندوست گفت: درجهان عرب نسبت به مقوله مقاومت دو نوع ادبیات شامل، ادبیات تطبیعی (سازشكارانه و به رسمیت شناختن اسرائیل و رژیم اشغالگر ) و ادبیات مقاومت ( كشورهای دارای ادبیات مقاومت ) تعریف شده است.

وی به تشكیل نخستین كنفرانس ادبیات مقاومت در دمشق در سال 2000 اشاره كرد و ادامه داد: در این كنفرانس برای اولین بار 3 نویسنده از ایران شركت كردند كه اولین ارتباط ما با نویسندگان دیگر كشورها بود.

رحماندوست افزود: در این راستا و برای گسترش این ارتباط ما نیز از 5 نویسنده برای حضور در جشنواره انقلاب دعوت كرده ایم.

وی با بیان اینكه جنس انقلاب اسلامی صادراتی است، اظهار داشت: این انقلاب با فطرت انسان سر و كار و دارد و هر چه تلاش شود نمی توان سر این عشق را پوشاند.

رییس دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری خاطر نشان كرد: این نویسندگان به دنبال فرصتی برای گردهم آمدن بودند كه خوشبختانه این فرصت فراهم شده است.

وی در ادامه از برپایی ' همایش بین المللی داستان مقاومت ' در سال آینده در حوزه هنری خبر داد و گفت : از نویسندگان حاضر در این جلسه در خواست می كنیم تا مسابقه یا جشنواره ای با عنوان ادبیات مقاومت و با حال و هوای بیداری اسلامی در كشور خود برگزار كنند.

رحماندوست گفت : نفرات برگزیده اول تا سوم این رویدادها سال اینده برای حضور در این همایش دعوت می شوند.

وی در ادامه گفت: همچنین از نگارش داستانهایی با موضوع بیداری و مقاومت در مصر ، یمن ، اردن ، تونس ، عربستان و در راس آن مقاومت فلسطین نیز استقبال می شود.

رحماندوست در ادامه در مورد زمان برپایی همایش بین المللی داستان مقاومت گفت: در موعد مقرر آن را علام خواهیم كرد و فعلا در حد پیشنهاد و در خواست است.

وی با بیان اینكه عصر امروز شاهد برپایی چهارمین جشنواره داستان انقلاب هستیم گفت : این میهمانان علاوه بر حضور در این برنامه فردا در نشستی با مسوولان آفرینش ادبی حوزه هنری در سراسر كشور و اصحاب قلم شركت خواهند كرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ناصر ضرابی دبیر دفتر ادبیات بیداری حوزه هنری نیز در نشست امروز، حضور این نویسندگان را ارزشمند توصیف كرد و گفت : این میهمانان درایام جشن پیروزی انقلاب در ایران حضور داشتند و از نزدیك با فعالیتهای حوزه هنری آشنا شدند.

نشست رسانه ای نویسندگان خارجی دعوت شده به چهارمین جشنواره داستان انقلاب با حضور مجتبی رحماندوست رییس دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری ، ناصر ضرابی دبیر دفتر ادبیات بیداری در محل دفتر ریاست حوزه هنری برگزار شد.

در این نشست 'مالك قصور' فعال ادبی ، فرهنگی و سیاسی از سوریه ، 'احمد اوس' ،

' جمال شاكر' رییس و عضو اتحادیه آزاد نویسندگان تركیه ، 'علی حجازی 'استاد دانشگاه و نویسنده از لبنان و حسن حمید نویسنده فلسطینی حضور داشتند.

چهارمین جشنواره داستان انقلاب عصر امروز با معرفی برگزیدگان به كار خود پایان می دهد.

فراهنگ **1630**1588



:: برچسب‌ها: پارک , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 555
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

روابط ایران و پاكستان در منطقه همواره مهم و تعیین كننده بوده است. نقش دو كشور در حل مشكلات امنیتی ناشی از حضور قدرت های خارجی و مبارزه با تروریسم و مواد مخدر بر اهمیت روابط طرفین افزوده است. به منظور بررسی هر چه بیشتر روابط میان ایران و پاكستان در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی و ... و همچنین شناخت بسترها و چالش های موجود، پژوهشگر ایرنا گفتگویی با محمد ابراهیم طاهریان كارشناس مسایل پاكستان و سفیر سابق ایران در اسلام آباد ترتیب داد كه به شرح ذیل است.

سوال: از نظر شما روابط دو كشور ایران و پاكستان به لحاظ منطقه ای چرا مهم است و درجه اهمیت آن را چگونه ارزیابی می كنید؟

جواب: پاكستان پرجمعیت ترین همسایه ایران است و با ایران حدود هزار كیلومتر مرز مشترك دارد. ایران هم یكی از غنی ترین همسایه های پاكستان است. هم به لحاظ زیرساخت های اجتماعی و هم منابع طبیعی. به عبارت دیگر دو كشور كه هر دو جمهوری اسلامی نیز هستند می توانند در سیاست های منطقه ای و در جهت ارتقای موقعیت آسیا مكمل هم باشند. از آنجایی كه توسعه و امنیت دو موضوع جمعی است این دو كشور كه مهم و تعیین كننده در آسیا هم به شمار می روند، اگر به رشد روابط در حوزه های اقتصاد، سیاست، امنیت و ... دست یابند می توانند نقش بسزا و تعیین كننده ای را در آسیا و منطقه بازی كنند. از این جهت می توان گفت كه روابط دو كشور روابط مهمی است. به همین دلیل به نظر می رسد كه طی دهه های گذشته روابط تهران و اسلام آباد همیشه روابطی رو به جلو و رو به توسعه بوده است.

سوال: این روابط به لحاظ بین المللی و جهانی چه اهمیتی دارد به خصوص در حوزه افغانستان، امنیت و تروریسم؟

جواب: این نكته بسیار مهمی است. اگرچه در همه حوزه ها ازجمله حوزه های اقتصادی- سیاسی و همكاری های دو جانبه به نظر می رسد كه همه شاخص ها، شاخص های رو به جلویی است، اما این رشد در شان دو كشور نیست و این شاخص ها می توانند رشد بیشتری داشته باشند. مثلا در موضوع افغانستان كه موضوع مبتلابه منطقه است و كانون افراط گرایی محسوب می شود، به نظر می رسد كه دو كشور نتوانسته اند كاری مشخص و جدی را در طول دهه های گذشته انجام دهند. چه در زمان اشغال افغانستان ازسوی شوروی سابق؛ علیرغم اینكه هر دو كشور حمایت های همه جانبه ای را برای دفاع از افغانستان و مقابله با اشغالگران شوروی داشتند و چه در شرایط فعلی كه چیزی بیش از 43 كشور در افغانستان حضور دارند، به نظر می رسد به دلایلی اسلام آباد و تهران یك همكاری مشخص و مدونی در جهت این موضوع نداشتند. همچنین در اجلاس ها و نشست های سه جانبه ای كه تاكنون برگزار شده است خروجی مشخصی را نداشته اند. علیرغم اینكه هر دو كشور به اضافه افغانستان جزء سازوكار اقنصادی اكو هستند و ایران نیز جزء سازوكار وزارتی شانگهای نیز هست، ولی به نظر می رسد كه در این حوزه یعنی در خصوص مسایل امنیتی و مبارزه با تروریسم باتوجه به فرصت های فراوانی كه پیش روی هر دو كشور در جهت حل مشكلات دو كشور، منطقه و بین المللی وجود دارد، شاخص همكاری در این زمینه در حال حاضر شاخص قابل دفاعی در روابط میان دو كشور قرار نمی گیرد.

سوال: به نظر شما آیا جمهوری اسلامی ایران و پاكستان توانسته اند تاكنون در قالب سازمان اكو همكاری های سازنده ای داشته باشند؟

جواب: اكو یكی از بزرگترین و پرظرفیت ترین سازوكارهای اقتصادی در منطقه است. هم سابقه طولانی دارد و هم كشورهایی با ظرفیت های بالا، جمعیت، منابع و زیرساخت های فراوان عضو این سازوكار هستند، اما به نظر می رسد از ظرفیت های اكو هم تا الان در مقایسه با انواع همكاری هایی كه در بقیه دنیا شكل گرفته در این منطقه و در میان كشورهای عضو اكو استفاده نشده است. علیرغم اینكه هم اكنون دبیرخانه اكو در تهران است و دبیركل این سازمان فردی از افغانستان است به نظر می رسد كه كشورهای عضو سازوكار اكو در مقایسه با روابط تجاری و در حقیقت تبادلی كه با بقیه دنیا دارند در روابط داخلی خودشان به رشد كافی نرسیده اند. هرچند كه به بحث اتصال راه ها، بیمه و تجارت دریایی تا حدودی توجه شده است، اما به نظر می رسد كه با توجه به ظرفیت هایی كه اعضای اكو دارند، این سازمان نیاز به یك توجه و نیاز به یك به روز كردن قوانین و مقررات میان كشورهای عضو دارد. به همین دلیل و با توجه به ظرفیت هایی كه اعضا دارند توقع می رود كه این سازمان در جایگاهی مناسب تر كه در شان آن است قرار گیرد. از آنجایی كه می شود گفت كه تولیدكنندگان بزرگ منابع نفت و گاز ازجمله ایران و تركمنستان عضو این سازوكار هستند، این سازمان به رشد كافی كه مورد انتظارش بوده نرسیده است.

سوال: دلیل عدم رشد و پیشرفت را در چه می بینید؟

جواب: دلیل عدم رشد كافی تفاوت در قوانین و مقررات است. قبل از اینكه اكو انگیزه های اقتصادی داشته باشد، از ابتدا و از گذشته های بسیار دور كه در قالب سنتو بود، بیشتر انگیزه های سیاسی در آن مطرح بوده است. باید مقررات اكو با توجه به ظرفیت های هر كشوری به روز شود و میان اعضا نگاه مشترك و تطبیقی وجود داشته باشند. به نظر می رسد كه هم بعضا تفاوت دیدگاه در حوزه سیاسی و هم به روز نشدن مقررات در كشورهای عضو شرایط را به این وضعیت رسانده كه اكو تاكنون انتظارات لازم را برآورده نكرده است. دبیرخانه هم به نظر می رسد باید فعال تر عمل كند و از كارشناسان خبره تری استفاده كند كه دانششان به روز باشد و بتوانند از همه تجربه هایی كه در حوزه همگرایی اقتصادی در دنیا به وجود آمده است استفاده كنند و شرایط را از وضعیت تا حدودی ایستا به وضعیت پویایی برسانند. در قدم اول نیاز به یك همگرایی سیاسی داریم و بعد هم تبدیل آن به یك همگرایی اقتصادی این دو عنصر به هم پیوسته هستند و لازم و ملزوم یكدیگرند.

موضوع امنیت موضوعی است كه برخی كشورهای اكو به ویژه افغانستان در این زمینه با چالش های جدی روبه رو هستند. این موضوع نیز می تواند در كنار دیگر عناصر گفته شده كاركرد اكو را با مشكل مواجه و رشد همگرایی در آن را به تاخیر بیاندازد.

سوال: به نظر شما در این میان غرب و به ویژه آمریكا با نزدیكی به پاكستان چه نقشی در روابط میان پاكستان و كشورهای منطقه ازجمله ایران ایفا می كنند؟

جواب: كارشناسان معتقدند كه اتفاقی كه در پاكستان افتاده است به ویژه در سال های اخیر تكثر كانون های قدرت است. در گذشته اگر احزاب شناخته شده سیاسی سركار بودند به عنوان حكومت غیرنظامی امور كشور در اختیارشان بود یا اگر بحث كودتا در پاكستان بود طبعا تمامی كشور را در اختیار می گرفتند، اما الان شرایط نسبتا شرایط جدیدی است و تكثر كانون های قدرت و در حقیقت عدم همگرایی در خیلی از مسایل و در كنار آن دخالت های آشكار كشورهای فرانطقه ای خصوصا نوع اقداماتی كه آمریكا در پاكستان انجام می دهد، چه بحث استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین باشد چه موضوع عملیات های مختلف این كشور در پاكستان، كارشناسان را بر این باور رسانده است كه پاكستان در وضعیت جدیدی قرار گرفته است. این شرایط جدید تكثر منابع قدرت و ایجاد كانون های مختلف قدرت است كه هر كدام سعی می كنند به طور جداگانه بر سیاست خارجی تاثیر بگذارند. مثلا موضوع نامه مسوولان بالای پاكستانی به مقام های آمریكایی كه برخی آن را به رییس جمهور، برخی به نخست وزیر و برخی دیگر به سفیر پاكستان نسبت می دهند، حاكی از مراجعه به یك نیروی خارجی برای حل و فصل مسایل داخلی بوده است. این شرایط وضعیت پاكستان نسبت به گذشته را از این جهت متمایز كرده است كه واشنگتن را در جایگاهی قرار داده كه بتواند منویات خودش را تحمیل كند. هر چند روابط اسلام آباد و واشنگتن در حوزه امنیت و نظامی و كمك های اقتصادی كه پاكستان دریافت می كند دارای چند دهه زیر ساخت است و این زیر ساخت های قوی روابط دو كشور را حداقل در بعضی حوزه ها، پایدار جلو می برد. به نظر می رسد كه پاكستان در این شرایط در مرحله گذار است و باید منتظر بود و دید كه بعد از افت و خیزهایی كه در حوزه سیاست در پاكستان صورت می گیرد، روند تحولات به كدام سمت خواهد رفت. ولی آنچه مسلم است امروز پاكستان از عدم همگرایی در بین عناصر تعیین كننده و كانون های قدرت و مشكلات در زیر ساخت های اقتصادی به شدت رنج می برد و این شرایطی را فراهم كرده كه كشورهای فرامنطقه ای بتوانند از این موضوع در جهت منویات خودشان كه به اعتقاد برخی كارشناسان مدیریت بحران در منطقه است بهره ببرند و در حقیقت تعیین كننده تحولات فعلی در پاكستان باشند.

پژوهش**م.الف**9123



:: برچسب‌ها: خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 564
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا، 'سرگئی لاوروف' روز دوشنبه در كنفرانس مطبوعاتی مشترك با 'عبدالله بن زاید آل نهیان' وزیر امور خارجه امارات در مسكو گفت: روسیه خواستار حذف كامل گزینه نظامی برای حل مسایل هسته ای

ایران می باشد.

وی افزود: از وضعیت پیش آمده پیرامون برنامه هسته ای ایران نگران هستیم و بر این باوریم كه تنها راه حل این مساله استفاده از رویكردهای مسالمت آمیزمی باشد و هر گونه شیوه نظامی در این ارتباط باید كنار گذاشته شود.

لاوروف گفت: روسیه علاقمند به برقراری صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه است.

وی خاطرنشان كرد: آماده هستیم با سایر اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل در زمینه دستیابی به توافق در زمینه تامین امنیت خلیح فارس مذاكره كنیم.

'عبدالله بن زاید آل نهیان' وزیر امور خارجه اماررات نیز گفت: روابط شورای همكاری كشورهای حاشیه خلیج فارس با روسیه به رغم دشواری های موجود، پایدار و مستحكم است و پایه و اساس ثبات در منطقه را تشكیل می دهد.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: بهار , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 543
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور كشور) سید فیض حسین نقشبندی با بیان این مطلب افزود : منافقین برای دفاع از پادگان اشرف ،‌ در اروپا جلسات زیادی می گذارند و با بهانه های مختلف افرادی را در نشست های خود جمع می كنند.

وی ادامه داد : آنها حتی در برخی خیابان های شهرهای اروپایی نیز برای مردم مزاحمت ایجاد كرده و با دروغ های خود، خواستار حمایت شهروندان اروپایی از پادگان اشرف و این گروه هستند اما مردم اروپا هیچ تمایلی به همكاری با گروه تروریستی شناخته شده ای همچون مجاهدین خلق ندارند.

نقشبندی خاطرنشان كرد: حمایت آمریكا و برخی كشورهای اروپایی از تروریست ها به دلیل تلاش برای ایجاد اختلاف و آشوب در كشورهای خاورمیانه است، اما اتحاد و همراهی كشورهای این منطقه می تواند تلاش های آمریكا را خنثی كند.

سیام**7378** 1568



:: برچسب‌ها: معماری , هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 563
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()