نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، 'محمدعلی خلیلی' جنین شناس و استاد راهنمای این بررسی در این باره افزود: ضربه یا ترومای مغزی( (TBI )یك علت عمده مرگ و میر جوانان در تصادفات، زلزله و حوادث دیگر است كه می تواند تخریب عصبی را موجب شود.

وی ادامه داد: طبق آمار به دست آمده در سال 2005، TBIسالانه 5/1 میلیون نفر را درآمریكا تحت تأثیر قرار می دهد و 3/5 میلیون نفر با ناتوانی جسمی به دلیلTBI زندگی می كنند.

وی تصریح كرد: در كشورهای در حال توسعه نظیر ایران، با توجه به جوان بودن تركیب جمعیتی و ازدیاد وسایل نقلیه، آمار تصادفات به همراه ضربه مغزی در حال افزایش است.

خلیلی اضافه كرد: در مطالعه ای كه در ایران در سال 1380 بر روی 993مورد ضربه مغزی انجام گرفت، مشخص شد كه بیش از 73% از ضربات مغزی مربوط به مردان و بقیه مربوط به زنان است. همچنین تقریباً نیمی از كل ضربات مغزی ایجاد شده در اثر وسایل نقلیه مربوط به موتورسیكلت بوده است.

وی ادامه داد: روش رایج درمان این نوع بیماری ها، درمان ترومبولیتیك پروسه های جراحی برای ترمیم ضایعات رگی است اما درصد كمی از بیماران امكان بهبودی مؤثر را در این درمان ها دارند.

وی افزود: در این طرح تأثیرMSCs بر ترمیم دو گروه از سلول های مغزی (سلول های نورونی و آستروسیت) بررسی شد.

اجتمام**9105**1569**



:: برچسب‌ها: باند , نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 537
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا، 'وحید اسلامی' در ابتدای این نشست كه روز سه شنبه برگزار شد با زبانی طنز عنوان كرد: از بچگی از 'محمود گبرلو'(كارشناس و مجری نشست) می ترسیدم و امروز از خوش شانسی در كنار او قرار گرفته ام.

كارگردان جوان و تازه كار این فیلم همچنین ضمن معرفی تمام عوامل، 'حسین سلطان محمدی' منتقد میهمان حاضر در جلسه را نیز به حاضران معرفی كرد كه این امر باعث خنده حضار شد.

اسلامی همچنین برای معرفی سلطان محمدی از لفظ 'دایناسور' استفاده كرد و گفت: سلطان محمدی از نسل دایناسورهای مجله 'فیلم' است كه نسل آنها رو به انقراض است.

واكنش سلطان محمدی در برابر چنین سخنانی فقط لبخند بود.

در ادامه نشست، وقتی كه محمود گبرلو از سلطان محمدی پرسید كه آیا صحبت دیگری دارد، وی به طنز گفت: دایناسورها نباید زیاد صحبت كنند.

این سخنان با خنده حضار همراه شد.

گبرلو سپس از كارگردان و همه حضار خواست كه نزاكت جلسه را رعایت كرده و با تشویق های خود سخنان منتقد میهمان را قطع نكنند.

اسلامی همچنین عنوان كرد: چند سالیست كه سالن نشست های مطبوعاتی و نمایش برج میلاد هویت خود را از دست داده، در واقع عكس العمل خبرنگاران و اصحاب رسانه قابل پیش بینی و مقایسه با مخاطبان عادی نیست.

وی نمایش فیلم 'دزدان خیابان جردن' در سالن برج میلاد را به دیدار ملی و اكران های سطح شهر و بخش مردمی را به دیدارهای تداركاتی تیم ملی تشبیه كرد.

'داریوش باباییان' تهیه كننده این فیلم نیز عنوان كرد: دوستان و دشمنان وحید اسلامی كارگردان) به عنوان منتقد و نویسنده در سالن نشسته اند تا كار وی را نقد كنند.

سلطان محمدی در پاسخ به تعریف های كارگردان از خود گفت: دانشی كه اسلامی برای معرفی فیلم خود استفاده می كند، از سطح فهم من بیشتر است و به نظر می رسد برای مخاطب عام نیز چنین باشد.

وی همچنین گفت: نسبت به سایر منتقدان كه در دقایق اولیه از سالن خارج شدند، حوصله بسیار به خرج دادم و فیلم را تا انتها دیدم.

این منتقد سینما افزود: تقصیر پخش تصاویر غیرشفاف در این فیلم را به گردن عوامل فنی سالن برج میلاد می اندازیم!

كارگردان این فیلم در پاسخ به سخنان سلطان محمدی گفت: انتظار تامل و تمسخر نسبت به فیلم را داشتم زیرا با عرضه هر نكته و حرف جدیدی، این اقدامات اتفاق می افتد، بنابراین زیاد تعجب نكرده ام.

اسلامی كارگردان فیلم 'دزدان خیابان جردن' در پایان از دایی و زن دایی خود كه در این نشست حضور داشتند، تشكر كرد.

فیلم وحید اسلامی قصه دو دزد خرده پا را به تصویر می كشد كه سعی می كنند دست به كار بزرگی بزنند.

رضا شفیعی جم، فتحعلی اویسی، ارژنگ امیر فضلی، حدیث فولادوند، رابعه اسكویی، آرام جعفری و محمد شیری از جمله بازیگران این فیلم هستند.

این فیلم صبح سه شنبه در ششمین روز از جشنواره فیلم فجر در سالن همایش های برج میلاد ویژه اصحاب رسانه به نمایش در آمد.

سی امین جشنواره فیلم فجر تا 22 بهمن ماه ادامه دارد.

فراهنگ ** 9173 ** 1071



:: برچسب‌ها: معماری , سفر , کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 565
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا،در بخش سفال فریده تطهیری مقدم ، اوژن سیروسی ، عشرت سیروس، شیرین كریم زاده ترابی، مهران هوشیار ، جعفر نجیبی، منیژه آرمین، رضوان مساله دان، فرتاش فریبرز، مسعود فریادشیران، علی علیشاه، نفیسه خلج ، رضا نوری، حسین بیطرف ، رضا تائبی ، ناهید ساده ، رجحانه حسینی، وحید عباس پور و احسان آرمان آثارشان را ارایه كرده اند.

ضمن اینكه منصور آذری، قدرت اله عاقلی ، رضا قره باغی، پریسا خضابی و محمد بهرامی در بخش غیررقابتی مجسمه سازی جشنواره تجسمی فجر آثارشان را به نمایش گذاشته اند.

25 اثر سفال و 5 اثر مجسمه در بخش رقابتی جشنواره تجسمی فجر در موزه هنرهای معاصر تهران ارایه شده است.

آثار بخشی غیر رقابتی چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی ، خوشنویسی، نگارگری ، سفال ، مجسمه ، عكاسی ، پوستر، تصویرگری و كاریكاتور به نمایش گذاشته شده است.

آثار غیر رقابتی چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی ،خوشنویسی، نگارگری، پوستر، سفال ، عكاسی ، مجسمه سازی ، تصویرگری و كاریكاتور در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش گذاشته شده است و این نمایشگاه تا 14 اسفند ماه ادامه دارد.

چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر دررشته های نقاشی، خوشنویسی، مجسمه سازی ، سفال و سرامیك، نگارگری ، عكاسی ، تصویرگری ، كاریكاتور ، پوستر و فیلم های هنرهای تجسمی 10 بهمن تا 14 اسفند ماه در 30 استان كشور برگزار می شود.

فراهنگ**9173**



:: برچسب‌ها: سفر , باغ , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 522
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

آیت الله خامنه‌ای نگران واکنش‌ها و تبعات حمله نظامی ایران به طالبان بود

سرلشگر یحیی رحیم صفوی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مشاور عالی آیت‌الله خامنه‌ای در امور دفاعی و نظامی در مصاحبه‌ای چند ویژگی از بینش و مدیریت رهبر جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است.

این مصاحبه با خبرگزاری فارس انجام شده است و در آن به حوزه های داخلی و خارجی مدیریت آیت‌الله خامنه‌ای اشاره شده است.

در حوزه سیاست خارجی به روابط ایران و افغانستان در مقطع کشته شدن دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف به دست نیروهای طالبان، حملات یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱، حمله عراق به کویت و جنگ ناشی از آن با آمریکا اشاره شده است.

'آیت الله خامنه ای اجازه حمله به هرات را نداد'

مشاور نظامی آیت الله خامنه ای گفته است که پس از کشته شدن دیپلماتهای ایرانی توسط طالبان، رهبر ایران اجازه دخالت نظامی ایران در افغانستان را نداد.

به گفته آقای رحیم صفوی، آقای خامنه ای از یک طرف نگران واکنش های بین المللی به حمله نظامی ایران به افغانستان بوده و از طرف دیگر پاسخگویی به اقدام طالبان را دارای تلفات احتمالی بیشتر می دانسته است.

آقای صفوی گفته "وقتی که طالبان این سیزده نفر دیپلمات را به شهادت رساند، حضرت آقا در مشهد بودند و من همان جا خدمت ایشان رسیدم".

"آن موقع من فرمانده کل سپاه بودم. ما ظرف ۴۸ ساعت دو لشگر را از طریق هواپیما در مرز تایباد پیاده کردیم. یک نقشه عملیاتی را طراحی کرده و خدمت حضرت آقا بردم که از حضرت آقا اجازه بگیرم که ما با چند لشگر تا منطقه هرات پیشروی کنیم. (هرات حدوداً صدوسی کیلومتر با مرز ما فاصله دارد.) گفتم: "اجازه بدهید ما برای تنبیه طالبان با چند لشگر برویم تا هرات این‌ها را قلع و قمع بکنیم و گوشمالی بدهیم، منهدم بکنیم و برگردیم."

"حالا سیزده نفر شهید شدند و شما می‌روید که انتقام آنها را بگیرید ولی در این لشگرکشی هم ممکن است تعدادی بیشتر از سیزده نفر از شما شهید بشوند؛ یعنی اینجور نیست که فقط شما از آنها بکشید"

آیت الله خامنه ای در پاسخ به سردار صفوی در مورد واکنش به کشته شدن دیپلماتهای ایرانی

به گفته آقای صفوی، آیت الله خامنه ای با این طرح مخالفت کرده و گفته "اولا طالبان وارد سرزمین ما نشده‌اند و به داخل کشور ما تجاوز نکرده‌اند؛ ورود ایران به سرزمین افغانستان ممکن است که دیگران را به واکنش بیندازد."

خبرگزاری فارس سپس از قول سردار صفوی نقل کرده که آیت الله خامنه ای سپس گفته "حالا سیزده نفر شهید شدند و شما می‌روید که انتقام آنها را بگیرید، ولی در این لشگرکشی هم ممکن است تعدادی بیشتر از سیزده نفر از شما شهید بشوند. یعنی اینجور نیست که فقط شما از آنها بکشید."

سردار صفوی سپس افزوده است که طرح دیگری مبنی بر انهدام پاسگاه های مرزی طالبان مطرح و با موافقت آیت الله خامنه ای این طرح اجرا می شود. به گفته وی طالبان بعد از انجام این عملیات قول داده اند که دیگر به ایرانیان کاری نداشته باشند.

نگاه پیشاپیش آیت الله خامنه ای به اشغال کویت

مشاور نظامی آیت الله خامنه ای که در جریان جنگ عراق علیه ایران هم حضوری تمام عیار در صحنه داشته می گوید که کویت یک میلیارد دلار به عراق پول داد تا برای جنگ با ایران هزینه کند.

به گفته آقای صفوی "در جلسه شورای عالی دفاع آن زمان که حضرت آقا نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع بودند مطرح شد که ما با کویت برخورد بکنیم یا نه؟ و اصلاً موضع ما در قبال کویت چه باشد؟"

سردار صفوی پاسخ آیت الله خامنه ای به این پرسش را چنین بیان کرده که "ما الان نباید میدان جنگ را وسیع کنیم و علاوه بر عراق بخواهیم با کویت هم درگیر شویم. از طرف دیگر عراق نسبت به کویت ادعای سرزمینی دارد و ممکن است که این عراق یک روزی به سراغ کویت هم برود".

حمله عراق به کویت و سپس حمله آمریکا برای اخراج نیروهای عراقی از کویت جمهوری اسلامی را در برابر سوالی مهم در خصوص نحوه واکنش قرار می‌داد

سردار صفوی این موضعگیری آیت الله خامنه ای را حاوی ظرافت و دید بلند آقای خامنه ای توصیف می کند: "این صحبت را حضرت آقا سال ۵۹ - ۶۰ بیان کردند؛ یعنی زمانی که هنوز یک سال از جنگ نگذشته بود و این بینش را هم هیچ‌کدام از اعضای شورای عالی دفاع آن زمان نداشتند که مثلاً عراق نسبت به کویت ادعای سرزمینی دارد و یا این‌که ما نباید میدان جنگ را گسترش بدهیم".

حمله عراق به کویت و سپس حمله آمریکا برای اخراج نیروهای عراقی از کویت، جمهوری اسلامی را در برابر سوالی مهم در خصوص نحوه واکنش قرار داده که آقای صفوی محکومیت هر دو اقدام توسط آیت الله خامنه ای یک حرکت "مدبرانه و سیاستمدارانه توصیف" کرده است.

سردار صفوی در این رابطه گفته: "در آن زمان در مورد موضع ایران در قبال صدام و حمله او به کویت و پس از آن حمله آمریکا به عراق در سال ۱۹۹۱ میلادی، در داخل کشور یک نوع تفاوت‌ها و برداشت‌های مختلفی حاکم بود و عده ای معتقد به همراهی با صدام و حمایت از وی بودند و حتی در تریبون مجلس مطالبی گفته می شود و بر حمایت از وی در جریان جنگ با آمریکا تاکید می کردند. اما با تدبیر مقام معظم رهبری ایران هم حمله آمریکا به عراق را محکوم کرد و هم از رژیم صدام حمایت نکرد".

ارزیابی فرمانده سابق سپاه پاسداران این است که "به نظر من موضع جمهوری اسلامی در جریان جنگ دوم خلیج فارس با درایت رهبری، بهترین مواضع در مقیاس منطقه ای و جهانی بود".

حملات یازدهم سپتامبر به آمریکا

به گفته سرلشگر صفوی، نمونه دیگر مدیریت خارجی آیت الله خامنه ای این بوده که حملات یازدهم سپتامبر به برج های دوقلوی تجارت جهانی و دیگر اهداف را اقدامی مشکوک توصیف کرده و گفته است "این حادثه یک حادثه‌ای مشکوک است که احتمال این‌که سران آمریکا و سران موساد پشت این حادثه باشند وجود دارد ولی سپاه بایستی آمادگی‌های لازم را داشته باشد".

به گفته آقای صفوی "آن زمان یعنی سال ۲۰۰۱ آقا درباره این حادثه فرمودند این احتمال هست که خود سازمان موساد اسرائیل و سازمان CIA پشت سر این حادثه باشند. این تحلیل آن زمان حضرت آقا بود".

آقای خامنه ای در واکنش به حملات یازدهم سپتامبر گفت "این حادثه یک حادثه‌ای مشکوک است که احتمال این‌که سران آمریکا و سران موساد پشت این حادثه باشند وجود دارد"

تکرار چنین اتهامی توسط محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در یک سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل با واکنش خشمگینانه دولت آمریکا مواجه شد.

مشاور نظامی آیت الله خامنه ای با اشاره به جنگ های آمریکا در عراق و افغانستان پس از یازدهم سپتامبر، ضمن تاکید بر اینکه ایران هم در فهرست برخورد آمریکا قرار داشت به این نتیجه رسیده که ایران در نهایت پیروز واقعی این وضعیت بوده است.

به گفته آقای صفوی، مدیریت و نگاه آیت الله خامنه ای در نهایت باعث شد که آمریکایی ها در عراق به اهداف خود نرسند.

آقای صفوی گفته "تدبیر رهبری مدبرانه حضرت آقا چه در بعد رهبری انقلاب اسلامی چه در بعد فرماندهی کل قوا این بود که آمریکایی‌ها با اشتباهاتی که دارند و اختلاف نظری که در میان آنها وجود دارد و عدم شناختی که از محیط فرهنگی، انسانی، طبیعی و مذهبی عراق دارند، در باتلاق های عراق گیر می کنند و توان سیاسی، نظامی و اقتصادی آمریکایی‌ها در این دو جنگ گرفته می شود و دیگر توان حمله نظامی به ایران را نخواهند داشت که همین اتفاق در صحنه سیاسی - نظامی عراق و افغانستان رخ داد".

سردار صفوی درباره مدیریت داخلی آیت الله خامنه ای به مواردی مانند جلوگیری او از عملی شدن طرح ادغام سپاه و ارتش پرداخته که به گفته او پیش از درگذشت آیت الله خمینی توسط اکبر هاشمی رفسنجانی، جانشین وقت فرمانده کل قوا پیگیری می شد.

از جمله نکاتی که به گفته آقای رحیم صفوی، برای نخستین بار در این مصاحبه مطرح شده، ماجرای درگیری لفظی ای است که بر سر نحوه برخورد با ناآرامی های پس از ۱۸ تیر سال ۱۳۷۸ میان فرمانده وقت سپاه و وزیر وقت کشور رخ داده بود.

آقای رحیم صفوی می گوید که عبدالواحد موسوی لاری، وزیر وقت کشور با دخالت سپاه و بسیج در برخورد با معترضان مخالف بوده است اما سرانجام نظر فرمانده وقت سپاه بر نظر او ترجیح یافته است.



:: برچسب‌ها: د , باغ وحش , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 538
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش مركز لرزه‌نگاری كشوری موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران، این زمین لرزه درساعت 20 و 29 دقیقه و 29 ثانیه در 05/38 درجه عرض شمالی و 97 / 47 درجه طول شرقی رخ داده است.

تاكنون از خسارات احتمالی این زلزله گزارشی دریافت نشده است.

** 1597 **



:: برچسب‌ها: مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 534
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، این نشست سه شنبه با حضور عوامل این فیلم در سالن سینمای اهالی رسانه جشنواره فیلم فجر برگزار شد و از میان بازیگران این فیلم تنها ' مصطفی زمانی' در این نشست حضور داشت.

زمانی در سخنان كوتاهی گفت: پذیرش این نقش برای من سخت بود زیرا شرایط زندگی نقشی كه به من پیشنهاد شد با زندگی كنونی من بسیار متفاوت بود.

' آنتونیا شركاء' عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی در تحلیل خود از این فیلم سینمایی اظهار داشت: از آنجا كه نویسنده فیلمنامه، یك زن ( نازنین لیقوانی) است، در برخی سكانس ها شاهد نگاه های زنانه هستیم اما به نظر می رسد فیلمنامه به پختگی لازم نرسیده است و روابط آدم ها آنطور كه باید از كار درنیامده اند.

این منتقد سینمایی، ایراد دیگر این فیلم را استفاده بسیار از موسیقی متن عنوان كرد و افزود: این موضوع در برخی موارد سبب شده است تا حس موسیقی بر داستان غلبه پیدا كند.

كارگردان فیلم سینمایی ' من همسرش هستم' در پاسخ به این نقد اظهار داشت: آنچه كه منتقد این نشست به عنوان نقطه ضعف فیلم از آن یاد می كند، چیزی است كه دقیقا با نظر من در ساخت فیلم اعمال شد زیرا این فیلم می خواست تلاش یك زن را برای بقای زندگی خانوادگی با وجود همه مشكلاتی كه با آن درگیر بود، به نمایش درآورد.

شایسه در ادامه افزود: زن این داستان می خواست محیط زندگی اش ادامه یابد و به همین سبب نیز به شرایطی كه در آن می زیست، تن داد.

'نازنین مفخم' تدوین گر این فیلم سینمایی نیز با رد دیدگاه منتقد این نشست تاكید كرد: این فیلم نگاهی به زندگی یك زن متوسط جامعه دارد كه نظیر آن در جامعه زیاد است؛ زن هایی كه با وجود برخی مشكلات با همسرانشان حاضرند در هر شرایطی زندگی خود را ادامه دهند.

'نازنین لیقوانی' نویسنده فیلم نامه نیز در پاسخ به نظر منتقد این نشست تاكید كرد: اگر منصفانه به روابط انسان های این فیلم نگاه شود، خواهیم دید كه این روابط در زندگی عادی بسیاری از افراد هم وجود دارد؛ اینكه فیلمی ببینیم كه همه با هم روابط خوب و شادی دارند، براتی من غیر قابل باور است.

خبرنگاری در این نشست خطاب به شایسته و نویسنده این فیلم گفت كه اثر تولیدی آنان سرشار از توجیه مفاهیمی چون دروغ و خیانت است و این فیلم نه تنها نماینده زنان متوسط جامعه نیست بلكه فقط به ساكنان منطقه الهیه و بالاتر تهران اشاره دارد.

شایسته در پاسخ به این خبرنگار تاكید كرد كه شخصیت اصلی زن این فیلم با بازی نیكی كریمی نه تنها خیانتی مرتكب نشد بلكه دروغ هم نگفته است.

وی افزود: نگارش فیلمنامه به نحوی است كه ممكن است كه این شخصیت تمام حقیقت را نگفته باشد اما دروغی هم مرتكب نشده است.

این خبرنگار این بار از كارگردان 'من همسرش هستم' خواست دوباره فیلمش را تماشا كند تا بداند كه چگونه به توجیه مفاهیمی چون خیانت و دروغ در اثرش پرداخته است؛ در این هنگام، 'مصطفی زمانی' بازیگر نقش اول این فیلم از حاضران جلسه خواست تا احترام و ادب را رعایت كنند.

خبرنگاری دیگری در هنگام طرح سئوال خود گفت: تعریف كارگردان از دروغ و خیانت چیز دیگری است و چون مبانی فكری من با او متفاوت است، ا زطرح سئوال خود منصرف می شوم. پس از او یكی دیگر از خبرنگاران به همین دلیل از طرح سوال خود انصراف داد.

یكی دیگر از خبرنگاران از اینكه بازیگران اصلی این فیلم یعنی مصطفی زمانی و نیكی كریمی از نظر سنی با هم تناسب نداشتند، انتقاد كرد كه 'مصطفی شایسته' در پاسخ به وی گفت: این موضوع برای شما كه آشنایی دقیقی از مشخصات شناسنه ای این بازیگران دارید، جالب است و با توجه به این كه این دو بازیگر قوی بازی كردند، مشكل عدم تناسب سنی تا حد زیادی برطرف شده بود.

خبرنگار یكی از نشریات همشهری در هنگام طرح سئوال خود به استناد آیاتی از قرآن كریم، كتمان كردن حقیقت را امری مذموم در قرآن ذكر كرد و در ادامه به استناد نهج البلاغه به كارگردان فیلم گفت كه روح آیین مسیحیت كه همان تك همسری است بر فیلمش حاكم بوده است.

اظهارات این خبرنگار، اعتراض برخی از خبرنگاران زن حاضر در این نشست را در پی داشت كه 'محمود گبرلو' منتقد و مجری جلسه با انتقاد از آنان، حاضران در جلسه را به تحمل شنیدن دیدگاه مخالف فراخواند.

'مصطفی شایسته' نیز پس از اظهار نظر این خبرنگار به او گفت كه توصیه های اخلاقی خوبی را به او گفته كه بخشی از آنها را نمی دانسته است و سعی خواهد كرد این موارد را در آثار بعدی و در زندگی شخصی رعایت كند كه این جملات خنده و تشویق برخی از حاضران در جلسه را در پی داشت.

شایسته افزود: به آنچه كه گفتم از صمیم قلب اعتقاد دارم چون در جهان اطلاعات زیادی هست كه من همه آن را نمی دانم و اگر كسی اطلاعاتی به من بدهد از صمیم قلب از آن استفاده خواهم كرد.

1592

فراهنگ 2025



:: برچسب‌ها: به من , موزه , سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
تیتر و عکس صفحه اول آرمان

تیتر و عکس صفحه اول آرمان

روزنامه‌های امروز صبح تهران در تیترهای اول خود از "عقب نشینی اوباما از حمله نظامی به ایران" خبر داده و در مقالاتشان این عقب‌نشینی را از اثر تهدیدهای رهبر جمهوری اسلامی خوانده‌اند. بخشی از مطالب این روزنامه‌ها نیز به انتخابات سرد مجلس آینده اختصاص دارد. چنان که "انتخابات آتی فرصت بازخوانی مشکلات کشور است" به نقل از رییس مجلس خبرگان تیتر اصلی مردم‌سالاری است، آرمان از "ظهور جریان چهارم اصولگرایان" خبر داده، سیاست روز از "رونمائی از کاندیدا‌های تهران با چهره‌های تازه" نوشته و ابتکار در عنوان اصلی خود آورده "تکمیل صفوف اصولگرایان برای انتخابات".

اوباما، عقب‌نشینی و ترس از آقا

"اوباما گزینه حمله نظامی به ایران را رد کرد" تیتر اول اعتماد است، شرق از قول رییس جمهور آمریکا نوشته "اسرائیل تصمیمی برای حمله به ایران ندارد"، جام جم از همین منبع نقل کرده "درگیری نظامی در خلیج فارس تأثیرات مخرب فراوانی برای آمریکا دارد" و کیهان در صدر اخبار خود نوشته "اوباما عقب نشست جنگ با ایران روی میز نیست".

کیهان نوشته هنوز ۴۸ ساعت از خطبه‌های متین امام خامنه‌ای در نمازجمعه تهران نگذشته بود که نخست وزیر اسرائیل، اعضای کابینه را فراخواند و با اشاره به این بیانات کلیدی از آنها خواست دیگر درباره تهدید نظامی علیه ایران سخنی نگویند؛ کمی محترمانه‌تر از این عبارت که «خفه خون بگیرید»!

این روزنامه بدون ذکر منبع افزوده ایهود باراک وزیر دفاع و موشه یعالون معاون نخست وزیر هم در کنفرانس امنیتی هرتزلیا ادعا کرده بودند اسرائیل توان حمله به تأسیسات اتمی ایران را دارد. نویسنده سرمقاله این روزنامه نوشته اثر ضرب شست و سیلی آبداری که به اعتبار این کلمات در گوش سران اسرائیل نواخته شد، بسیار بیشتر از سیلی‌هایی بود که با انهدام غیرمترقبه دو ناوچه ساعر ۵ و حدود ۹۰ تانک اسطوره‌ای مرکاوا در جنگ ۳۳ روزه به گوش اسرائیل نواخته شد.

مردم سالاری در سرمقاله خود پرسیده چرا مرد سابق سیا، بهار را به عنوان موعد حمله به ایران اسلامی اعلا م کرده است؟ و خود در پاسخ نوشته بهار موعد شش ماهه غرب به پایان می‌رسد پس باید آنچنان تبلیغاتی علیه ایران انجام شود که تهران وادار به عقب نشینی شود. واشنگتن به همراه تل آویو جو سنگین برای تهران راه‌انداخته است تا بوی باروت مشام ایرانی‌ها را کور کند. اما در نگاه تحلیل‌گران غربی حمله به ایران موقعیت جمهوری اسلا می ‌را در طولانی مدت تثبیت می‌کند و در کوتاه مدت شوک سنگینی به اقتصاد جهانی که در لبه پرتگاه ایستاده است، وارد خواهد کرد.

این روزنامه ضمن تکرار نوشته‌های چند روز پیش کیهان پرسیده چرا در روزهایی که بحث جنگ و حمله به ایران مطرح شد، به شکل مرموزی قیمت طلا، ارز و اقلام مصرفی در ایران پرواز کرد و فضای عمومی ایران توسط دست‌های پنهان دچار التهاب شد؟ آیا برخی در تهران به عنوان پیاده نظام ناوهای آمریکایی که پشت مرزها مستقر شده‌اند، عمل می‌کنند؟

عقب نشینی آمریکا

ستون طنز گفت و شنود در کیهان نوشته:

گفت: مگر هفته قبل اوباما اعلام نکرده بود که «همه گزینه‌ها علیه ایران روی میز است»؟!

گفتم: بر منکرش لعنت! چقدر هم با تکبر و گردن کلفتی گفته بود!

گفت: ولی دیروز با شبکه تلویزیونی NBC مصاحبه کرده و گفته؛ «گزینه نظامی علیه ایران روی میز نیست!»

گفتم: ای بابا! خیلی بد شد! حالا بگو یک نگاه دیگه بندازه! شاید افتاده زیر میز!

گفت: مرد حسابی! آمریکا به قمپز درکردن عادت داره. اول قمپز در می‌کنه و رجز می‌خونه و بعد که دید سمبه پرزوره، عقب‌نشینی می‌کنه.

کارتون جمال رحمتی، اعتماد

کارتون جمال رحمتی، اعتماد

گفتم: افسر راهنمایی به اتوموبیلی که با سرعت در جاده‌ای حرکت می‌کرد، ایست داد و به راننده گفت ۱۲۰ کیلومتر سرعت داشتی. راننده گفت؛ قربان فقط ۱۰۰ کیلومتر بود. افسر گفت؛ توی این جاده ۱۰۰ کیلومتر هم زیاده، یارو گفت؛ ببخشید ۸۰ کیلومتر بود. اصلا حالا یادم اومد، ۶۰ کیلومتر می‌رفتم و... افسر راهنمایی بهش گفت؛ مرد حسابی مواظب باش، اینجوری که داری سرعت کم می‌کنی ممکنه یکی از عقب بهت بزنه و درب و داغونت کنه!

نفت در برابر غذا، تکرار دوران جنگ

رضا زندی در سرمقاله شرق به یاد آورده که در دهه‌۶۰، جنگ «فروش نفت» را دشوار کرده بود. صادرات ۵/۳ میلیون بشکه‌ای نفت در سال ۵۹، سال بعدش به ۸۰۰ هزار بشکه رسیده بود. نفت‌فروشی، سال به سال سخت‌تر می‌شد و انتقال پول آن به کشور مشکل‌تر. ماجرا به تشکیل «کمیتهBTC » رسید. «کمیته تعاملات دوجانبه». کارش چه بود؟ «تبادل نفت با کالا». بیش از دو دهه از آن روزها می‌گذرد. این هفته وزیر نفت از مبادله نفت با کالا خبر داد. خاطرات ما زنده شد. آیا این کمیته دوباره تشکیل خواهد شد؟

نویسنده مقاله شرق با برشمردن شرایط سال‌های شصت نوشته امروز دهه ۶۰ نیست. ایران قوی‌تر شده و امکاناتش توسعه یافته است. خروج نفتش از بازار، تبعات دارد و نمی‌توان از ذخایر نفت و گازش برای تامین آینده انرژی جهان گذشت. حدود ۱۵۵‌ میلیارد بشکه ذخایر نفتی اوپک را در اختیار دارد و با منابع گازش بر سکوی دوم جهان ایستاده است. اما وزیر نفت، در نشست شورای سیاستگذاری صنعت نفت گفته است: «اگر امروز تولید‌کننده هشت میلیون بشکه‌ای نفت بودیم رفتار دنیا با ما به گونه‌ دیگری بود.»

در انتهای مقاله از وزیر نفت پرسیده شده: چرا اهداف تولید نفت در برنامه چهارم توسعه محقق نشد و به تولید حداقل پنج میلیون بشکه‌ای نفت نرسید؟ چرا تولید نفت ایران در این چند ساله کاهش یافته و از ظرفیت ۲/۴ میلیون بشکه‌ای به تولید حدود ۵/۳ میلیون بشکه‌ای رسیده. امروز دهه ۶۰ نیست. تا جایی که ممکن است نباید زیر بار مبادله نفت با کالا رفت. در این صورت فرمان، دست خریدار نفت خواهد افتاد و ما هم باید نفت بفروشیم و منتظر کالای خارجی باشیم. سرمایه‌گذاری در پروژه‌های توسعه کشور هم سخت‌تر می‌شود.

درباره الی

ابراهیم رها در ستون زخم روزنامه اعتماد نامه‌ای نوشته به مدیر این روزنامه و در آن توضیح داده: مطلب دیروز ستون زخم، به جرخوردگی حاد دچار شده بود و من را بر آن داشت چند سوال به صورت سرگشاده (این را حذف نکنید، ‌حرف بدی نیست) از شما بپرسم:

۱- اسم کوچک وزیر نفت رستم است، به من چه مربوط؟

۲- مگر من اسم وزیر نفت را رستم گذاشته‌ام که شما یقه مطلب بنده را می‌گیرید؟ از ابوی و والده ایشان سوال کنید.

۳- وزارت نفت ما یک رستم که هیچ، یک شاهنامه کامل لازم دارد، شما با کجایش مخالفید؟

۴- در این دولت که مدعی است همه به شدت مذهبی هستند اسفندیار و رستم و منوچهر و کامران! و... حضور دارند و در دولت کافر قبلی همه عطاءالله و عبدالله... بودند، این هم تقصیر من است؟ اگر زورتان به دولت نمی‌رسد، سر مطلب بنده خالی نکنید!

و اما بعد. غلامحسین الهام (همان الی خودمان) گفته، باید مجلسی سرکار بیاید که همسو با نظارت دولت باشد یعنی از دوره مادها تا امروز در جهان دیپلماسی، کسی تا این حد بی‌رودرواسی حرف نزده بود! الی خیلی قشنگی! الی کارت درسته!

حراج کتیبه‌های ایرانی درآمریکا

در حالی که شرق، از قول دانشگاه آمریکائی خبر داده فروش لوح‌های تاریخی ایران عملی نخواهد شد تهران امروز تیتر اول خود را به فروش الواح هخامنشی اختصاص داده و آن را فاجعه خوانده است.

کامران بارنجی در تهران امروز نوشته، زنگ هشدار درباره سازمان میراث فرهنگی از خیلی وقت پیش به صدا درآمد. از زمانی که اسفندیار رحیم مشایی به همراه اعوان و انصارش، بدون تعارف، بر ساختمان ارگ آزادی تکیه زد و از مواضع ایدئولوژیک خاصش صحبت کرد. درست در همان روزها، بسیاری از دلسوزان فریاد کشیدند که این بیگانگان را صنمی با میراث فرهنگی یکی از باستانی‌ترین کشورهای دنیا نیست. اما هیچ‌وقت این فریاد‌ها گوش شنوایی پیدا نکردند. در مقابل این هشدارها اما، یک مدافع سرسخت وجود داشت. محمود احمدی‌نژاد به عنوان رئیس دولت، بارها و بارها درسال‌های گذشته، لب به تمجید از رحیم مشایی و روسای بعد از او گشود. این تمجیدها تا جایی ادامه پیدا کرد که حتی در جلسه معارفه رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی و به‌رغم تمام انتقادات کارشناسان، احمدی‌نژاد بار دیگر از میراث مشایی و بقایی در سازمان میراث فرهنگی حرف زد.

به تاکید تهران امروز رئیس دولت هیچ‌گاه نخواست از حاشیه‌های سازمان میراث فرهنگی صحبتی به میان آورد. این سکوت تا به آنجا ادامه پیدا کرد که به راحتی سازمان میراث فرهنگی به پاتوق فکری و تبلیغاتی جریان مخربی به نام جریان انحرافی تبدیل شد. باعث شد خبر ارائه لایحه «حراج اشیای تاریخی ایران» در موزه‌های آمریکا به گوش برسد. اشیای تاریخی که بخشی از کتیبه‌های بی‌بدیل تخت جمشید نیز جزو آنهاست. انتشار این خبر، در حالی به یکی از مهم‌ترین موضوعات رسانه‌ای کشور تبدیل شده است که سازمان میراث فرهنگی تاکنون هیچ واکنشی به این موضوع نداشته است.

دوحه کوچولو در مقابل غول روس

تیتر و عکس صفحه اول شرق

تیتر و عکس صفحه اول شرق

در حالی که شرق عکسی از تفاهم دو قدرت فلسطینی برای تشکیل دولت ملی چاپ کرده که امیر قطر را در میان محمود عباس و خالد مشعل نشان می‌دهد، ابتکار در سرمقاله خود به اجلاس شنبه شورای امنیت سازمان ملل اشاره کرده که ویتالی چورکین دیپلمات ارشد روس در سازمان ملل، دقایقی پیش از آغاز نشست شورای امنیت، در اوج عصبانیت و در پایان یک مشاجره لفظی این جملات را بر زبان راند و مخاطبش نیز، کسی نبود جز «شیخ حمد بن جاسم» نخست‌وزیر، وزیر امور خارجه و مرد شماره دوی یکی از کوچک‌ترین کشورهای جهان؛ یعنی قطر. این در نوع خود بسیار غریب اما معنادار است.

به نوشته این روزنامه تا همین یکی دو دهه پیش، کمتر تحلیل‌گر و پیش‌گویی پیش‌بینی می‌کرد که در دومین دهه از قرن بیست و یکم، کشور کوچک و کم‌جمعیتی مانند قطر، بدون کمترین پیشینه تاریخی و وسعت جغرافیایی، به سطحی از اعتماد به نفس و قدرت چانه‌زنی در عرصه بین‌المللی برسد که این‌گونه با یکی از قدرت‌های سنتی جهان رو در رو قرار گیرد و نمایندگان دو کشور برای هم خط و نشان و شاخ و شانه بکشند.

ابتکار اضافه کرده دوحه اما در این سال‌ها، به این حجم از مناسبات هم بسنده نکرده‌است. آنها از یک سو در رقابت با سران اسلام‌گرا و دموکراسی‌خواه ترکیه، حامی درجه یک جوانان انقلابی و تجددخواه عرب در دومینوی بهارعربی می‌شوند و از سوی دیگر نیز، هم‌زمان از در رقابت با ریاض سنت‌گرا وارد می‌شوند و جامه حمایت بی‌قید و شرط از سلفی‌های جهان عرب را بر تن می‌کنند تا شیخوخیت عربستان را در جهان عرب به چالش بکشانند.

یوسف مولائی در مقاله‌ای در شرق نوشته، شورای امنیت به‌عنوان یک نهاد سیاسی در قالب ساختار کنونی خود بدون تبعیت از الزامات عدالت، دموکراسی، مشروعیت، الگوی رفتاری برای کشورها تعیین می‌کند، قادر به تحقق اهداف اصلی منشور سازمان ملل در استقرار صلح پایدار نخواهد بود و مقاومت اعضای دایم شورای امنیت در قبال پیشنهادهای منطقی کشورها در تغییر و تعدیل ساختار آن، چشم‌انداز روشنی پیش روی ما درخصوص مدیریت انسانی بحران‌های بین‌المللی نمی‌گشاید. مساله شگفت‌انگیز این است که اعضای دایم به نحوی به ایفای نقش می‌پردازند که عبور از هر بحرانی با ورود به بحران دیگر همراه می‌شود.

نویسنده با اشاره به وضعیت عراق، افغانستان و لیبی این پرسش را مطرح کرده که روسیه و چین تا کجا مخالفت خود را در تصویب قطعنامه مورد نظر آمریکا و متحدانش ادامه می‌دهند؟ سفر قریب‌الوقوع هیات عالی‌رتبه روسیه به سوریه نشان می‌دهد که کرملین فرصت زیادی برای پیدا کردن مسیر مسالمت‌آمیز برای حل بحران سوریه را ندارد.

در ادامه مقاله شرق آمده اگر این ابتکارات و تحرک دیپلماتیک روسیه در زمان مناسب خود نتیجه دهد، روسیه برنده واقعی صحنه زورآزمایی در شورای امنیت خواهد بود و توان بازیگری خود در مدیریت جهانی را بازسازی و تقویت خواهد کرد. در غیر این صورت و با توجه به اوج‌گیری بحران و به‌خصوص احتمال افزایش تلفات انسانی، فدراسیون روسیه ممکن است هزینه سنگینی برای این تصمیم تاریخی خود بپردازد چرا که ایالات متحده آمریکا و متحدانش تلاش خواهند کرد عواقب احتمالی تعمیق بحران و تلفات انسانی را به حساب هزینه فدراسیون روسیه منظور کنند و چنین وانمود کنند که روسیه در قبال بحران سوریه مسوولانه عمل نکرده است. روسیه و چین تصمیم بسیار دشواری اتخاذ کرده‌اند. امیدوار باشیم که ابتکارات آنها در حل مسالمت‌آمیز بحران سوریه به ثمر بنشیند. بازی دقیقه ۹۰ روسیه در بحران‌های دیگر گلی به همراه نداشته است. شاید این بار شانس با روسیه همراه شود.

تعارف گل آقائی

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد از قول محمد جواد لاریجانی و به عنوان نظریه جدید نوشته "دشمن قصد دارد در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کرده و چند نفر را به قتل رسانده و ضمن فیلم گرفتن از آن تصاویر آن را در جهان منتشر کند و نهایتا انتخابات مجلس را زیر سوال ببرد"

گفتم: "می‌فهمم. می‌فهمم"

گفت: "جدی؟"

گفتم: "شما دشمن هنوز "قصد" نکرده متوجه می‌شوی، چطوری من اقرار می‌کنم و می‌گویم می‌فهمم می‌فهمم قضیه را نمی‌گیرید؟"

لاریجانی، جوادشون، گفت: "مرحوم گل‌آقا می‌گفت پیش‌بینی‌های جواد لاریجانی به جز مواردی که غلط است بقیه‌اش درست است."

ما گفتیم: "جواد جان گل‌آقا هم طنزنویس بود هم زبان فارسی‌اش خیلی خوب بود. به نظر ما آرایه‌ ادبی به کار برده. شما نباید حرفش را بگذاری پای تعریف."

کارتون روز

کارتون حسن کریم زاده، شرق

کارتون حسن کریم زاده، شرق



:: برچسب‌ها: اتومبیل , ایالات متحده , شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 594
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
بنیامین نتانیاهو

نتانیاهو از فتح خواسته تا بین صلح با اسرائیل و آشتی با حماس یکی را انتخاب کند

دولت اسراییل توافق دو گروه رقیب فلسطینی برای تشکیل دولت وحدت ملی را محکوم کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل، در پی دیدار خالد مشعل و محمود عباس در قطر و توافق بر سر جزییات تشکیل یک دولت انتقالی به ریاست رهبر فتح از این اقدام آقای عباس انتقاد کرد.

او گفت تشکیلات خودگردان فلسطین باید میان آشتی با حماس و صلح با اسراییل یکی را انتخاب کند.

او اضافه کرد: "صلح با حماس ممکن نیست. آنها یک گروه تروریستی هستند و هدفشان نابودی اسراییل است."

مقام های تشکیلات خودگردان فلسطینی، ماه گذشته در تلاش برای از سر گیری مذاکرات با همتایان اسراییلی خود دیدار کردند. این مذاکرات که پس از بیش از یک سال توقف گفتگوها صورت می گرفت، نتیجه ای نداشت.

خبرنگار بی بی سی در رام الله می گوید توافق محمود عباس با رهبر حماس، ناامیدی او به نتیجه بخش بودن مذاکرات با دولت اسراییل را نشان می دهد.

براساس این توافق، محمود عباس همزمان ریاست دولت انتقالی و نخست وزیری تشکیلات خودگردان را بر عهده خواهد داشت.

خالد مشعل و محمود عباس در این جلسات که به میزبانی قطر برگزار می شد، در مورد جزییات طرح آشتی که در ماه آوریل سال ۲۰۱۱ بین دو گروه رقیب حماس و فتح به نتیجه کلی رسیده بود گفتگو کردند و سرانجام در مورد جزییات آن به توافق دست یافتند.

قرار است دولت انتقالی، با عنوان دولت وحدت ملی، انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان و همچنین انتخابات پارلمانی را در سرزمین های فلسطینی واقع در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه برگزار کند.

به گفته خبرنگاران، موضوع تصدی ریاست دولت انتقالی یکی از موانع اصلی اجرای این توافق بوده است.

حماس با خواست تشکیلات خودگردان برای سپردن ریاست دولت انتقالی به آقای عباس شدیدا مخالفت می کرد. تغییر موضع این گروه، راه را برای تشکیل دولت انتقالی باز کرد.

خبرنگار بی بی سی در رام الله، مرکز تشکیلات خودگردان، می گوید قرار بود جناح های فتح و حماس یک شخصیت مستقل را برای ریاست دولت انتقالی انتخاب کنند اما بعد از اینکه دو طرف نتوانستند در مورد فردی برای این منظور به تفاهم برسند، سرانجام به توافقی رسیدند که بسیاری از ناظران آن را نوعی "سرهم بندی سیاسی" تلقی خواهند کرد.

گزارش ها حاکی است که هیات دولت انتقالی فلسطینیان با عضویت چهره های تکنوکرات و مستقل تشکیل خواهد یافت.

اسراییل، که حماس را گروهی تروریستی می داند، پیش از این هم با سازش سیاسی میان فلسطینیان شدیدا مخالف کرده بود.

طی بیش از چهار سال گذشته، دو "دولت"، جداگانه امور فلسطینیان را اداره می کرده اند.

سران فلسطینی و امیر قطر

قطر میزبانی گفتگوهای حماس و فتح را به عهده داشت

از یک سو "دولت" حماس، کنترل نوار غزه را در دست داشته و از سوی دیگر، تشکیلات خودگردان فلسطینی به رهبری محمود عباس، اداره امور کرانه باختری رود اردن را عهده دار بوده است.

براساس توافقی که در ماه آوریل سال گذشته میلادی میان حماس و فتح حاصل شد، قرار شد اداره امور تمامی سرزمین های فلسطینی به تشکیلات واحدی سپرده شود.

به عنوان بخشی از این توافق، قرار بود که دولت انتقالی، انتخاباتی را برای برگزیدن نمایندگان پارلمان و رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی برگزار کند تا زمینه تشکیل دولت واحد فراهم شود.

براساس توافق ماه آوریل سال گذشته، انتظار می رفت که انتخابات عمومی در بهار سال جاری برگزار شود اما به گفته خبرنگاران، با تاخیری که در امضای توافق نهایی صورت گرفته، امکان برگزاری انتخابات در آن زمان وجود ندارد و این انتخابات باید دیرتر برگزار شود.

محمود عباس مایل بود آقای فیاض، نخست وزیر فعلی تشکیلات خودگردان فلسطینی در کرانه باختری، ریاست دولت انتقالی را در دست بگیرد.

حضور پیشین حماس در دولت فلسطینی با واکنش منفی کشورهای غربی روبه رو شد.

کابینه ای که پس از پیروزی این گروه در انتخابات پارلمانی سال ۲۰۰۶ به قدرت رسید تحت تحریم کشورهای اروپایی و آمریکا قرار گرفت.

آنها به رسمیت شناختن دولت حماس را به پایان دادن به مبارزه مسلحانه از سوی این گروه، به رسمیت شناختن کشور اسراییل و حمایت از روند صلح اسراییل و تشکیلات خودگردان فلسطینی مشروط کردند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز در واکنش با این توافق گفت که هر دولت فلسطینی باید بدون هر گونه اما و اگر به دوری از خشونت متعهد باشد و کشور اسراییل و توافقهای پیشین با آن را به رسمیت بشناسد.



:: برچسب‌ها: سیاتل , هندوستان , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 633
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
برنامه فضایی اروپا

اروپایی ها از هفت سال پیش این برنامه فضایی را دنبال می کردند

پروژه فضایی مشترک آمریکا و اروپا در آستانه فروپاشی است.

ناسا سازمان فضایی آمریکا به زودی برنامه مشترک این کشور با ایسا سازمان فضایی اروپا برای فرستادن سفینه اکتشافی بدون سرنشین به مریخ را لغو خواهد کرد.

کسری بودجه دولت آمریکا موجب کاهش بودجه سازمان فضایی این کشور شده و این سازمان را مجبور به لغو بسیاری از پروژه های پرهزینه خود کرده که قبلا پیش بینی شده بودند.

به گزارش خبرنگار علمی بی بی سی، این سازمان پس از مشخص شدن جزییات لایحه بودجه باراک اوباما برای سال آینده میلادی لغو برنامه مشترک اکتشاف در مریخ را رسما اعلام خواهد کرد.

مدیر سازمان فضایی اروپا، ایسا، به بی بی سی گفت: "آمریکایی ها خیلی علاقه مند بودند در این پروژه مشارکت داشته باشند ولی احتمال اینکه بتوانند بودجه کافی برای آن اختصاص دهند بسیار کم است."

کنار کشیدن آمریکایی ها از این بلندپروازی فضایی کار سازمان فضایی اروپا را هم پیچیده می کند.

ناسا قرار بود موشکی که کاوشگر مریخ را به فضا می فرستد و تجهیزاتی که در فرود سالم آن بر سطح مریخ به کار می رود را بسازد.

این پروژه که "اکسومارس" نام گرفته، قرار بود در سال ۲۰۱۶ یک مدارگرد به قمر مریخ بفرستد تا به دنبال گازهای مختلف از جمله متان بگردد.

آنها همچنین قصد دارند در سال ۲۰۱۸ کاوشگری را برای سوراخ کردن سطح مریخ و اکتشاف در لایه های زیرین آن به روی این سیاره فرود آورند.

"در پروژه "اکسومارس" قرار بود در سال ۲۰۱۶ یک مدارگرد به قمر مریخ فرستاده شود تا به دنبال گازهای مختلف از جمله متان بگردد. "

نگرانی ها از کناره گیری آمریکاییها از این برنامه، اروپایی ها را واداشته به فکر جلب همکاری سازمان فضایی روسیه بیفتند. کارشناسان می گویند مشارکت روسیه در این پروژه می تواند بخشی از مشکلات ناشی از خروج ناسا از آن را جبران کند ولی سازمان فضایی آن کشور توان فنی ساخت همه آنچه متخصصان آمریکایی بنا بود بسازند، را ندارد.

این واقعیت ممکن است سازمان فضایی اروپا را وادار کند به ساخت کاوشگری کوچکتر بسنده کند و برای مثال از بالشهای باد شونده برای فرود سالم کاوشگر استفاده کند.

چالشهای ناشی از کنارگیری آمریکایی ها به فن آوری محدود نمی شود. تغییر طراحی ها و جایگزین کردن سازمان فضایی روسیه افزایش چشمگیر هزینه های این پروژه را در پی خواهد داشت.

بودجه در نظر گرفته شده اکسو مارس یک میلیارد یورو است ولی ناظران می گویند با روند کنونی هزینه ها از این سقف تعیین شده فراتر خواهد رفت.

مدیر بخش علوم و فن آوری سازمان فضایی بریتانیا به بی بی سی گفت که اروپایی ها به شدت از تصمیم آمریکایی ها برای خروج از این برنامه فضایی شگفت زده شده اند.

او اضافه کرد که این پروژه اهمیت بسیاری برای اروپا دارد ولی مشکلات مالی ناشی از این وضعیت جدید آنها را مجبور به گرفتن تصمیماتی سخت خواهد کرد.

برنامه فرستادن کاوشگر و مدارگرد به مربخ در سال ۲۰۰۵ به تصویب کشورهای عضو اتحادیه اروپا رسید.

ایسا، تا به امروز نزدیک به ۲۰۰ میلیون یورو برای این پروژه هزینه کرده است. پروژه ای که با خروج ناسا از آن آینده اش در ابهام قرار دارد.



:: برچسب‌ها: رقص , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 613
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
موسوی و کروبی

خانواده های کروبی و موسوی "حبس خانگی" را بدعتی دانسته اند که هیچ مقامی در جمهوری اسلامی مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است

خانواده های میرحسین موسوی و مهدی کروبی، از ایرانیان خواسته اند تا جهانیان را از وضعیت این دو رهبر مخالف دولت آگاه کنند.

روز سه شنبه، ۱۸ بهمن (۷ فوریه)، خانواده های کروبی و موسوی بیانیه ای به مناسبت نزدیک شدن نخستین سالگرد برگزاری تظاهرات حمایت از جنبش های اعتراضی در چند کشور خاورمیانه و شمال آفریقا منتشر کردند که در آن نسبت به ادامه بازداشت خانگی آقایان موسوی و کروبی به شدت اعتراض شده است.

متن این بیانیه در سایت سحام نیوز، متعلق به حزب اعتماد ملی به رهبری مهدی کروبی، و سایت کلمه که منعکس کننده گزارش ها و دیدگاه های مربوط به میرحسین موسوی است در دسترس مراجعان قرار گرفته است.

روز ۲۵ بهمن سال گذشته به درخواست مهدی کروبی و میرحسین موسوی، به منظور اعلام حمایت از اعتراضات ضد حکومتی در تونس و مصر، راهپیمایی هایی در تهران و چند شهر دیگر ایران برگزار شد که برخورد نیروهای امنیتی را به همراه آورد و دو کشته برجای گذاشت.

شماری از مقامات حکومتی که ظاهرا شرکت در این راهپیمایی را نشانه ادامه حمایت از آقایان کروبی و موسوی می دانستند به شدت به این تظاهرات واکنش نشان دادند و از جمله گروهی از نمایندگان در جلسه علنی مجلس، خواستار اعدام این دو رهبر مخالفان شدند.

به نوشته سحام نیوز، روز ۲۶ بهمن سال گذشته، نیروهای امنیتی نخست ارتباط تلفنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی و منزل فرزندانشان را قطع کردند و در روزهای بعد، محل سکونت این دو نفر را به محاصره در آوردند و آقایان کروبی و موسوی و همسرانشان را در حبس خانگی قرار دادند.

در ماه های بعد، خانم کروبی از حبس خانگی آزاد شد اما زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی، همچنان همراه با همسرش در بازداشت به سر می برد.

تظاهرات اعتراضی تهران

اعتراض نسبت به نتیجه بحث برانگیز انتخابات ریاست جمهوری زمینه ساز بازداشت گسترده معترضان شد

در بیانیه خانواده های کروبی و موسوی آمده است که این دو برخلاف نص صریح قوانین داخلی و تمامی کنوانسیون های بین المللی در حبس خانگی قرار گرفته اند که یک "بدعت حقوقی و در عمل، زندانی بی نام و نشان است."

این بیانیه یادآور می شود که آقایان موسوی و کروبی سال ها متصدی سمت های تراز اول جمهوری اسلامی بوده اند و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ نیز "حتی از همه فیلترهای شورای نگهبان که با بدعتی به نام نظارت استصوابی" به گزینش نامزدهای انتخاباتی می پردازد عبور کردند و طبق قوانین، به رقابت انتخاباتی پرداختند.

در ادامه این بیانیه، در اشاره ای تلویحی به محمود احمدی نژاد، آمده است که در حالی که رقیب انتخاباتی این دو نفر از حمایت سیاسی و تمامی امکانات حکومتی برخوردار بود، میرحسین موسوی و مهدی کروبی به رقابتی سالم پرداختند و نقد و انتقادهایی را در مورد شرایط کشور مطرح کردند که "امروز سخنی است که همگان به آن معترفند و خود نیز تکرار می کنند."

آغاز حبس خانگی

به گفته خانواده های کروبی و موسوی، این دو نامزد انتخاباتی "پس از اعلام نتایجی کاملا غیرمنتظره که برخلاف همه مشهودات و مستندات بود و اعتراضات میلیونی مردم که براساس قانون اساسی کشور صورت می گرفت، نظر اعتراضی خود را ابراز داشتند و پا به پای مردم معترض، ایستادگی کردند، کتک خوردند و شهید دادند و با انبوه توطئه ها، افترا و سرکوب و لشکرکشی اراذل به خانه و کاشانه خود مواجه شدند."

کروبی و موسوی و همسرانشان

کروبی و موسوی و همسرانشان چند روز پس از راهپیمایی حمایت از اعتراضات مردمی در مصر و تونس در حبس خانگی قرار گرفتند

این بیانیه می افزاید که آخرین حربه حکومت علیه آنان، "برخورد غیرانسانی و غیرقانونی مبنی بر به اصطلاح حبس خانگی آنهاست که اینک یک سال از این عمل ضد انسانی می گذرد."

خانواده های کروبی و موسوی یا اعلام اینکه مقامات حکومتی به دروغ گفته اند که آقایان موسوی و کروبی، به خاطر حفظ امنیت خود، خواستار حبس خانگی شدند، می افزایند: "ما اعضای خانواده این عزیزان با صراحت اعلام می کنیم که آنها برخلاف خواست خود و بر خلاف قانون، یک سال است که در بازداشت به سر می برند و جز تعدادی تماس تلفنی و دیدار محدود، کوتاه و کنترل شده، حق هرگونه ارتباطی با بیرون از آنان سلب شده است."

در این بیانیه آمده است که آقایان موسوی و کروبی از حقوق قانونی خود محروم مانده اند و تا کنون هیچ مقامی در جمهوری اسلامی، مسئولیت حبس خانگی آنان را برعهده نگرفته، در حالی که این دو نفر از نظارت نهادهای بی‌ طرف بر خوراک و سلامتی و دارو بی‌بهره بوده اند و "در مورد امنیت و کجایی مکان نگهداری آنان ابهامات زیادی وجود دارد و این نگرانی ها روز به روز برای ما شدیدتر شده است."

این بیانیه تصریح دارد که "ما و عزیزان ما به این زندان، هرچه که باشد، چه خانگی یا غیرخانگی، معترضیم و خواهان پایان دادن به این اقدام ضدانسانی و ضد قانونی هستیم."

خانواده های کروبی و موسوی هشدار داده اند که قرار گرفتن در حبس خانگی "در اراده عزیزان ما در حق خواهی خویش و دفاع از آرمان هایی که میلیون ها هموطن‌مان در خیابان ها ابراز کردند و خون خود را نثار نمودند و دهها شهید دادند و دچار حبس و شکنجه و انواع مسایل دیگر شدند و نیز هزاران زندانی که همچنان مقاوم و استوار در حبس اند، خللی ایجاد نخواهد کرد."

در ادامه این بیانیه آمده است: "ما از حاکمان بر جان و مال و ناموس مردم می خواهیم از راه ضد ملی و ضد دینی و ضد انسانی که در سرکوب هر منتقد و مخالف خود در پیش گرفته اند و کشور را در لبه پرتگاه جنگ و ویرانی قرار داده اند به راه منطق و قانون و مصلحت مردم و میهن بازگردند."

خانواده های موسوی و کروبی در پایان این بیانیه اعلام کرده اند: "ما از همه هموطنان مظلوم و رنج دیده و فداکار و از همه انسان های حق طلب و آزادی خواه و عدالت جوی، ... در جای جای جهان می خواهیم پژواک صدای حق خواهی ما باشند و این صدای ما را به گوش جهانیان برسانند که: زندانیان مظلوم و مقاوم ما و همه زندانیان سیاسی و عقیدتی را در سراسر ایران آزاد کنید، کشور و ملتی با اینهمه سرفرازی و بزرگی شایسته این حد رنج، تنگناهای اقتصادی و سیاسی و خدای ناکرده، جنگ نیست."



:: برچسب‌ها: واشنگتن , رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 763
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()